Codruta Acsinia Communication Manager / EUROCOPTER ROMÂNIA

In anul 2003, SC EUROCOPTER ROMANIA SA a selectat pentru incalzirea halei de productie, solutia tehnica de utilizare a 90 de panouri radiante ceramic pentru cladiri inalte tip B64-2SX G20-17 propusa de RWT SRL, divizand suprfata de 4500mp in 6 zone de lucru , comandate automat de 6 module de reglare MTH 100.

Florin Marin Procurement & Logistics Manager / ALSTOM General Turbo S.A.

In toamna anului 2011, SC ALSTOM GENERAL TURBO SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 98 de panouri radiante ceramice. Montajul a fost realizat de catre firma TIHE SERV SRL in anul 2012, punerea in functiune avand loc in luna Noiembrie 2012.

Victor Cornea Sef Serviciu Deservire Generala – SC TURBOMECANICA SA

In toamna anului 2011, SC Turbomecanica SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 63 de panouri radiante ceramice. Montajul a fost realizat in doua etape.

Sebastian Negosanu Sef serviciu Mentenanta – HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING SA

Avand in vedere necesitatea asigurarii unui ambient adecvat desfasurarii proceselor de productie din atelierele societatii noastre – HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING SA – specializata in producerea de cuptoare de rafinarie, conducerea firmei a hotarat in anul 2011 realizarea unui sistem de incalzire a spatiilor de productie.

Silviu Dorobantu, Director Dezvoltare DAB AUTO

In iarna anului 2007, am folosit in showroom o instalatie de incalzire pe ventiloconvectori care s-a dovedit a fi ineficienta, desi investitia a fost realizata pe baza de proiect tehnic de specialitate si a costat foarte mult. Colegii de la vanzari au suferit de frig toata iarna, acest lucru ingreunand activitatea zilnica.