Incalzire racire industriala EUROCOPTER ROMANIA

Codruta Acsinia Communication Manager / EUROCOPTER ROMÂNIA

In anul 2003, SC EUROCOPTER ROMANIA SA a selectat pentru incalzirea halei de productie, solutia tehnica de utilizare a 90 de panouri radiante ceramic pentru cladiri inalte tip B64-2SX G20-17 propusa de RWT SRL, divizand suprfata de 4500mp in 6 zone de lucru , comandate automat de 6 module de reglare MTH 100.

Incalzire racire industriala ALSTOM

Florin Marin Procurement & Logistics Manager / ALSTOM General Turbo S.A.

In toamna anului 2011, SC ALSTOM GENERAL TURBO SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 98 de panouri radiante ceramice. Montajul a fost realizat de catre firma TIHE SERV SRL in anul 2012, punerea in functiune avand loc in luna Noiembrie 2012.

Incalzire racire industriala TURBOMECANICA SA

Victor Cornea Sef Serviciu Deservire Generala – SC TURBOMECANICA SA

In toamna anului 2011, SC Turbomecanica SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 63 de panouri radiante ceramice. Montajul a fost realizat in doua etape.

Incalzire racire industriala HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING

Sebastian Negosanu Sef serviciu Mentenanta – HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING SA

Avand in vedere necesitatea asigurarii unui ambient adecvat desfasurarii proceselor de productie din atelierele societatii noastre – HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING SA – specializata in producerea de cuptoare de rafinarie, conducerea firmei a hotarat in anul 2011 realizarea unui sistem de incalzire a spatiilor de productie.

Incalzire racire industriala DAB AUTO

Silviu Dorobantu, Director Dezvoltare DAB AUTO

In iarna anului 2007, am folosit in showroom o instalatie de incalzire pe ventiloconvectori care s-a dovedit a fi ineficienta, desi investitia a fost realizata pe baza de proiect tehnic de specialitate si a costat foarte mult. Colegii de la vanzari au suferit de frig toata iarna, acest lucru ingreunand activitatea zilnica.

Solutiile de racire si incalzire industriala

Hale de productie, sali de sport, service-uri auto, biserci, terase, spatii comerciale.

Echipamente de incalzire si racire industriala

Incalzire prin radiatie, incalzire cu aer cald

Racirea teraselor Horeca

Racire prin pulverizare

Purificarea si igienizarea aerului

ELITURBO - APARAT DE PURIFICARE SI IGIENIZARE A AERULUI CU TEHNOLOGIE UV-C – 254NM