Cristian-Ionut Palade – Responsabil Energetic / Santierul naval DAMEN Galati

«În anul 2018, SC Șantierul Naval Damen Galați SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de încalzire a halei Atelierului Asamblat S1A. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare și montaj a 144 de panouri radiante ceramice cu termocuplă. Montajul a fost realizat de firma TIHE SERV SRL, iar punerea în fucțiune a avut loc în luna Decembrie a anului 2018. Solutia tehnică a fost elaborată de firma RWT, soluție care s-a dovedit extrem de eficientă.
Prin montarea acestui sistem, SC Șantierul Naval Damen Galati SA a obținut condiții foarte bune pentru lucrul cu aluminiu, o eficiență foarte bună a sistemului de încălzire și un grad sporit de confort al angajaților.
Lucrările executate au fost realizate conform cerințelor concractuale, la termenul și calitatea solicitată, neexistând neconformități descoperite în timpul sau după finalizarea proiectului. Datorită colaborării foarte bune și a rezultatelor pozitive obținute în urma investiției făcute, SC Șantierul Naval Damen Galați are în vedere viitoare colaborări cu SC RWT SRL pentru eventuale modernizări ale sistemelor de încălzire din hale, precum și alte potențiale proiecte de eficiență energetică. În concluzie, recomandăm SC RWT SRL, ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa și apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.»

Solutiile de racire si incalzire industriala

Hale de productie, sali de sport, service-uri auto, biserci, terase, spatii comerciale.

Echipamente de incalzire si racire industriala

Incalzire prin radiatie, incalzire cu aer cald

Racirea teraselor Horeca

Racire prin pulverizare

Purificarea si igienizarea aerului

ELITURBO - APARAT DE PURIFICARE SI IGIENIZARE A AERULUI CU TEHNOLOGIE UV-C – 254NM