Dezinfecție și decontaminare prin nebulizare

Dezinfecție și decontaminare prin nebulizare prin sistemele TECNOCOOLING.

Sistemele de dezinfecție și decontaminare prin nebulizare TecnoCooling reprezintă una din cele mai eficiente soluții în domeniul dezinfectării și decontaminării, datorită gradului ridicat de acoperire a nebulozitatii generate de către sistem la presiunea de 70 bar (1000 psi).

FOCUS PE „COVID-19”

Vă recomandăm utilizarea peroxidului de hidrogen, max. 3% cu sistemele noastre de ceață pentru a dispersa substanțele chimice igienizante și a dezinfecta suprafețele.
Sistemele de ceață utilizează pulverizare de înaltă presiune care generează picături fine atomizate (a se vedea figura din dreapta) pentru a asigura că suprafețele mari și colțurile și fisurile greu accesibile sunt acoperite cu
dezinfectant. Această metodă este ideală pentru suprafețe greu accesibile precum paleți, ambalaje, haine, scule, cărucioare pentru cumpărături, coșuri, biciclete, motociclete, ambulanțe, alte vehicule.

Precauții privind utilizarea H2O2: Utilizați întotdeauna o protecție pentru ochi si nas și evitați contactul cu ochii. Urmați instrucțiunile emise de catre producătorul de produse chimice. Ventilarea este necesară atunci când dezinfectarea se face in spatii inchise.
Peroxidul de hidrogen este activ împotriva unor game largi de microorganisme, inclusiv bacterii, drojdii, ciuperci, virusuri și spori. Funcționează producând radicali liberi (hidroxil) care ataca membrana celulara, ADN-ul și alte componente celulare.

NEBULIZARE TERMOCOOLING DOMENIUL DE APLICARE

  • Centre comerciale
  • Fabrici și depozite
  • Logistică, curieri, expeditori
  • Hoteluri și stațiuni
  • Spitale
  • Aeroporturi, stații de autobuz și tren
  • Industria alimentară
  • Evenimente, plaje, piscine

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL DE NEBULIZARE TERMOCOOLING

Dezinfecție și decontaminare prin sistemele de nebulizare TecnoCooling. RWT - Radiant & Warm Air Tehnologies.

Sistemul de aburire / nebulizare TecnoCooling pulverizează o ceață ultra ușoară de substanta direct pe elementele care urmează a fi decontaminate.
Datorită dimensiunilor reduse, aceste picături volatile care ating toate suprafațele verticale sau orizontale se evaporă fără a uda la fel de mult ca alte sisteme de pulverizare cu presiune joasă.

 

DEZINFECTAREA CU PEROXIDUL DE HIDROGEN

Dezinfecție și decontaminare prin sistemele de nebulizare TecnoCooling in tuneluri/portaluri.

Decontaminarea se face prin utilizarea peroxidului de hidrogen în concentrație de până la 3%. Sistemul beneficiaza de aprobarea FDA (SUA) pentru decontaminarea sistemelor respiratorii tip N95; produsul este acreditat si in domeniul transportul aeronautic (IATA) pentru dezinfectarea zonelor publice. Substanta este extrem de stabil, în condiții normale, cu mai puțin de 2% pierderi potențiale pe an, ușor de depozitat; fără reziduri, se evaporă transformându-se în apă și oxigen si are o putere oxidativă superioară dioxidului de clor.

Sistemul nostru permite folosirea altor substante pentru dezinfectare in prevenirea si combaterea altor boli : pesta porcina africana, gripa aviara, etc.

DEZINFECȚIE / DECONTAMINARE PRIN NEBULIZARE ÎN TUNELURI / PORTALURI

Sisteme de nebulizare TermoCooling: Tuneluri de dezinfectie / decontaminare
Sisteme de nebulizare TermoCooling: Tuneluri de dezinfecție / decontaminare
Plan pentru sistem de nebulizare TermoCooling: tuneluri / portaluri de dezinfecție / decontaminare

 

Solutiile de racire si incalzire industriala

Hale de productie, sali de sport, service-uri auto, biserci, terase, spatii comerciale.

Echipamente de incalzire si racire industriala

Incalzire prin radiatie, incalzire cu aer cald

Racirea teraselor Horeca

Racire prin pulverizare

Purificarea si igienizarea aerului

ELITURBO - APARAT DE PURIFICARE SI IGIENIZARE A AERULUI CU TEHNOLOGIE UV-C – 254NM