Cine suntem

Romanian Water Technologies inseamna o echipa performanta, cu certificare ISO care si-a propus sa devina cunoscuta pe piata incalzirii si racirii industriale din Romania la standarde ISO internationale.

Echipa

Radiant & Warm Air Tehnologies inseamna o echipa performanta care si-a propus sa devina cunoscuta pe piata incalzirii si racirii industriale din Romania, bazandu-se pe etica, respect si integritate. Clientii nostri sunt antreprenorii generali, firmele de instalatii si utilizatorii finali.
Zi de zi, le oferim profesionalism si le punem la dispozitie solutii la standarde iso cat mai adecvate nevoilor identificate, referitoare la confortul termic, pentru a-si putea desfasura activitatea la standardele dorite.

Valori

Pretuirea oamenilor – Promovam si respectam principii ce includ incredere, onestitate, integritate, apreciere pentru contributia fiecaruia.

Satisfactia clientilor – Clientii si partenerii companiei stau, intotdeauna, la baza strategiei si a actiunilor noastre. Oamenii din cadrul companiei sunt capabili sa inteleaga nevoile clientilor si chiar sa le depaseasca asteptarile. Permanenta preocupare pentru perfectionare profesionala ne permite identificarea celor mai bune solutii pentru clientii nostri.

Profesionalismul in mediul de lucru – Sprijinim si incurajam creativitatea si initiativa individuala, pregatirea si perfectionarea profesionala, astfel incat rezultatul sa fie unul remarcabil pentru companie, pentru oamenii si partenerii sai.

Inovatia – Punem accent pe inovatie, pe noutate, pe alegerea celor mai bune solutii pentru clientii nostri. Vrem ca intotdeauna sa fim cu un pas inainte.

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim clientilor solutii moderne si durabile in domeniul instalatiilor de incalzire si climatizare industriale, care sa le asigure confort si siguranta la preturi competitive.

Prin imbunatatirea continua a calitatii lucrarilor, prin flexibilitate, cat si prin perfectionarea profesionala permanenta a angajatilor, ne concentram toate eforturile spre identificarea nevoilor clientilor, precum si pe anticiparea si rezolvarea problemelor acestora.

Misiunea noastra este sa aducem valoare adaugata clientilor nostri si companiei, prin lucrarile realizate.

De ce sa ne alegi pe noi

SOLUTII ADAPTATE NEVOILOR CLIENTILOR

SOLUTII INDUSTRIALE DE INCALZIRE SI DE RACIRE A VOLUMELOR MARI: hale de productie industriale, sali de sport, service-uri auto, garaje, hale, incalzire biserci si lacasuri de cult, racire terase, incalzire si racire spatii comerciale, etc.

Statistici RWT

30

Specialisti in echipa RWT

2000

Ani de eforturi si reusite profesionale

300

Clienti multumiti

500

Proiecte finalizate

Testimoniale

Solicita o intalnire

Sau suna la +40 740 309 086