Proiect incalzire hala productie Turbomecanica

TURBOMECANICA

Turbomecanica este o companie producatoare de componente pentru aeronave din Romania. Turbomecanica este unicul producator de motoare cu turbina de gaze si ansambluri mecanice pentru aeronave din industria romaneasca. Avantajele incalzirii cu panouri radiante ceramice: consum electric redus cresterea productivitatii […]

proiect-incalzire-panouri-radiante-HEURTEY-PETROCHEM

HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING SA

HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING ofera facilitati de productie pe o suprafata totala (extensibila) de peste 57.000 de mp si ca expertiza, peste 300 de lucratori cu inalta calificare, dedicati fabricarii cuptoarelor industriale, coloanelor de cracare si reformare, precum si a echipamentelor asociate.

Solutie incalzire biserica panouri radiante - biserica Sf. Nicolae Tabacu Bucuresti

Parohia Sf. Nicolae Tabacu din Bucuresti

Am realizat implementarea instalatiei de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz a Bisericii Sf. Nicolae Tabacu din Bucuresti. Solutia aleasa este optima in acest caz, tinand cont de specificul activitatii desfasurate in lacas (discontinua – cateva ore pe zi) si de inaltimea considerabila a cladirii.

Proiect incalzire hale productie panouri radiante Alstom General Turbo SA

SC ALSTOM GENERAL TURBO SA

SC ALSTOM GENERAL TURBO SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 98 de panouri radiante ceramice.

Portofoliu: Incalzire hala productie panouri radiante pe gaz Uzuc SA Ploiesti

UZUC SA

Compania UZUC SA a realizat o investitie importanta in sistemul de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz in halele sectorului Cazangerie. In situatia respectiva, incalzirea prin radiatie era cea mai buna solutie, avand in vedere inaltimea medie a halelor si dimensiunile acestora.

Proiect incalzire hale productie panouri radiante ceramice cladiri inalte Gama SX EUROCOPTER ROMANIA SA

SC EUROCOPTER ROMANIA SA

SC EUROCOPTER ROMANIA SA a selectat pentru incalzirea halei de productie, solutia tehnica de utilizare a 90 de panouri radiante ceramic pentru cladiri inalte tip B64-2SX G20-17 propusa de RWT SRL, divizand suprafata de 4500mp in 6 zone de lucru, comandate automat de 6 module de reglare MTH 100.

Solutiile de racire si incalzire industriala

Hale de productie, sali de sport, service-uri auto, biserci, terase, spatii comerciale.

Echipamente de incalzire si racire industriala

Incalzire prin radiatie, incalzire cu aer cald

Racirea teraselor Horeca

Racire prin pulverizare

Purificarea si igienizarea aerului

ELITURBO - APARAT DE PURIFICARE SI IGIENIZARE A AERULUI CU TEHNOLOGIE UV-C – 254NM