Testimoniale

Silviu Dorobantu

Silviu Dorobantu

Director Dezvoltare / DAB AUTO

In iarna anului 2007, am folosit in showroom o instalatie de incalzire pe ventiloconvectori care s-a dovedit a fi ineficienta, desi investitia a fost realizata pe baza de proiect tehnic de specialitate si a costat foarte mult. Colegii de la vanzari au suferit de frig toata iarna, acest lucru ingreunand activitatea zilnica.

In urmatorul an am apelat la echipa RWT pentru a-mi recomanda o solutie de incalzire adecvata pentru un showroom cu inaltimea de 7m. La momentul respectiv am privit neincrezator propunerea doamnei inginer Irina Ion – si anume: sistemul de incalzire cu tuburi radiante pe gaze naturale.

 

Astazi ma felicit ca m-am lasat convins de experienta doamnei inginer si pot spune, nu numai ca am rezolvat problema cu frigul din showroom, dar am si redus cu mult costurile pentru incalzire, cu o investitie mult mai mica decat pentru sistemul cu ventiloconvectori. Multumesc pe aceasta cale echipei RWT pentru profesionalism si seriozitate.

Sebastian Negosanu

Sebastian Negosanu

Sef serviciu Mentenanta / HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING SA

Avand in vedere necesitatea asigurarii unui ambient adecvat desfasurarii proceselor de productie din atelierele societatii noastre – HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING SA – specializata in producerea de cuptoare de rafinarie, conducerea firmei a hotarat in anul 2011 realizarea unui sistem de incalzire a spatiilor de productie.

Din analiza solutiilor propuse de mai multi ofertanti, a fost selectionata cea propusa de SC RWT SRL – sistem de incalzire cu panouri radiante ceramice.

 

Investitia totala presupune montarea a 98 panouri radiante pentru incalzirea a cinci ateliere de productie. In prima etapa au fost montate 30 de panouri.

 

Eficienta sistemului de incalzire a fost demonstrata societatea noastra dorind sa extinda si la alte spatii de productie solutia incalzirii cu panouri radiante ceramice.

 

Printre avantajele acestui sistem, in comparatie cu altele similare:

 

  • Consum redus de gaz la aceeasi putere dezvoltata
  • Exploatare simpla
  • Mentenanta minima

 

Multumim echipei RWT, d-nei Irina Ion pentru profesionalism, competenta, seriozitate.

 

Recomandam fara retinere si altor societati care doresc implementarea unui sistem de incalzire, sa apeleze cu incredere la serviciile specialistilor RWT. Noi o vom face de fiecare data.

Victor Cornea

Victor Cornea

Sef Serviciu Deservire Generala / SC TURBOMECANICA SA

In toamna anului 2011, SC Turbomecanica SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 63 de panouri radiante ceramice. Montajul a fost realizat in doua etape.

  • In prima etapa au fost montate 43 de panouri radiante finalizata la finele anului 2011.
  • In a doua s-au mai montat inca 20 panouri radiante finalizata la sfarsitul anului 2012.

Prin executia acestui proiect SC Turbomecanica SA a obtinut o eficienta foarte buna in sistemul de incalzire si o reducere substantiala a consumului de gaze.

 

Datorita colaborarii foarte bune cu SC RWT SRL, SC Turbomecanica SA are in vedere extinderea procesului de modernizare a sistemului de incalzire, prin realizarea unei noi etape de colaborare cu SC RWT SRL.

Florin Marin

Procurement & Logistics Manager / ALSTOM General Turbo S.A.

In toamna anului 2011, SC ALSTOM GENERAL TURBO SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 98 de panouri radiante ceramice. Montajul a fost realizat de catre firma TIHE SERV SRL in anul 2012, punerea in functiune avand loc in luna Noiembrie 2012.

Solutia tehnica a fost elaborata de firma RWT, solutie care s-a dovedit deosebit de eficienta.

 

Prin executia acestui proiect SC ALSTOM GENERAL TURBO SA a obtinut o eficienta foarte buna in sistemul de incalzire si un grad sporit de confort al angajatilor.

 

Datorita colaborarii foarte bune cu SC RWT SRL, SC ALSTOM GENERAL TURBO SA are in vedere extinderea procesului de modernizare a sistemului de incalzire, prin realizarea unei noi etape de colaborare cu SC RWT SRL.

Codruta Acsinia

Communication Manager / EUROCOPTER ROMÂNIA

In anul 2003, SC EUROCOPTER ROMANIA SA a selectat pentru incalzirea halei de productie, solutia tehnica de utilizare a 90 de panouri radiante ceramic pentru cladiri inalte tip B64-2SX G20-17 propusa de RWT SRL, divizand suprfata de 4500mp in 6 zone de lucru , comandate automat de 6 module de reglare MTH 100.

Datorita particularitatii halei de productie si in special a accesului care se face pe o portiera cu dimensiuni foarte mari, prin executia acestui proiect SC EUROCOPTER ROMANIA SA a obtinut o eficienta foarte buna a sistemului de incalzire si o reducere substantiala a consumului de gaze fata de alte solutii existente in domeniu.

 

Apreciem seriozitatea cu care SC RWT SRL a raspuns de fiecare data solicitarilor noastre si modul corect in care am colaborat.