Generator aer cald de interior

Ce este un generator aer cald de interior?

Generatoarele interioare de aer cald GVE / GHE sunt proiectate pentru instalarea in interior si pot fi echipate cu arzator pe gaz, GPL sau motorina. Ele sunt echipamente de incalzire independente in functionare, care produc si distribuie caldura in spatiul in care sunt instalate, fara sa foloseasca un fluid caloportor.

 

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Generatoarele interioare de aer cald sunt alcatuite dintr-o structura de aluminiu si panouri din tabla prevopsita, protejate termic si fonic la interior, cu o saltea din vata de sticla. Izolatia este protejata la supraincalzire cu ajutorul unei table zincate. La interior sunt alcatuite dintr-o camera de ardere din otel inoxidabil AISI 430 si un schimbator de caldura construit din teava de otel standard, bine sudat de aceasta. Sub camera de ardere, se gasesc ventilatoarele centrifugale cu dubla aspiratie, cuplate in mod direct la un motor electric. Un generator aer cald de interior este echipat cu triplu termostat, plasat pe schimbatorul de caldura, ce asigura functiuni de control si securitate. Optional, poate fi echipat cu plenum de refulare pe 3 directii si o camera de filtrare cu filtru G3.
Evacuarea gazelor de ardere se face prin intermediul unui ventilator de extractie si a unui cos de fum orizontal. Generatoarele interioare de aer cald distribuie aerul fie prin refulare libera, fie printr-o tubulatura de introducere a acestuia.

Avantaje generator aer cald de interior:

  • Investitie rentabila, nu necesita instalarea unei centrale termice si nici conducte de alimentare cu fluid caloportor
  • Randament ridicat, peste 90%
  • Economii energetice de pana la 20% fata de incalzirea in sistem clasic
  • Siguranta in exploatare
  • Confort imediat

Aplicatii generator aer cald de interior:

 

Solicitati un studiu gratuit pentru a alege cea mai buna solutie de incalzire!

Caracteristici tehnice generator aer cald :

Vreau sa fiu contactat!